0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

NOVO POJAČANJE U CIBONI: Iskusni krilni centar stigao u Zagreb

Objavljeno: 24.10.20 u 12:50

Cibona sada spaja mladost i iskustvo.

Nije dobro počela sezona za ekipu iz glavnog grada Hrvatske. Tim se sastoji od veoma mladih košarkaša. Uprava je vredno radila i redove kluba pojačala sa jednim iskusnim igračem. Nema sumnje da će Damir Markota mnogo doprineti ekipi.

Možda smo mogli da se dogovorimo i ranije, ali najvažnije je da sam ponovo u Ciboni. Nije se previše toga promenilo u ekipi. Kostur je isti, a znam filozofiju trenera Velića tako da se nadam da ću odmah moći da pomognem momcima, kako u šampionau i Kupu Hrvatske, tako i u ABA ligi.

PROČITAJTE JOŠ: DISCIPLINSKA KOMISIJA FSS: Stižu kazne i u Humsku, ni Vazura nije pošteđen!

Drago mi je što ću ponovo igrati u Ciboni, to je moj kluba, moja druga kuća! Biće zadovoljstvo i izazov biti u sastavu sa mladom i energičnom ekipom. Slika koja je viđena u dosadašnjem delu ABA lige nije realna slika Cibone. Imali smo zaista težak raspored, momci su bili u izolaciji, nisu imali dovoljno vremena da se uigraju i stignu do optimalne forme. U periodu koji sledi očekujem da se kockice slože u željeni mozaik, da počnemo sa pozitivnim rezultatima, da će uskoro stići i pobeda kao potvrda da Cibona ima veliki potencijal, perspektivu i lepu budućnost.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter