0
Košarka

NIKOLA JOKIĆ STAO NA ‘LUDI KAMEN’: Srpski centar napravio feštu u Somboru, a pogledajte kako mlada izgleda! (FOTO)

Objavljeno: 24.10.20 u 17:40

Srpski reprezentativac Nikola Jokić danas je stao na ‘ludi kamen’.

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić oženio je danas svoju dugogodišnju devojku Nataliju Maćešić.

Njih dvoje su u brak stupili u Somboru, gradu u kojem je rođen srpski centar. Jokić je sa Natalijom u vezi još od 2013. godine, a danas u odlučili da dugu vezu krunišu brakom.

Svadba je bila zakazana za jun ove godine, ali je morala da bude pomerena jer je, umesto u maju, NBA liga završena tek nedavno, usled tromesečnog prekida zbog pandemije novog korona virusa.

PROČITAJTE JOŠ: ZAISTA MI JE BILO TEŠKO: Dragan Džajić se prisetio hapšenja iz 2008. godine – ‘Znam ko mi je to uradio’

Srpski centar je postao jedna od glavnih NBA zvezda. Svojim sjajnim partijama privukao je ogromnu pažnju na sebe. Jokić je postao najplaćeniji srpski sportista svih vremena, pošto je sa Nagetsima potpisao petogodišnji ugovor u vrednosti od 148 miliona dolara.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

СРЕЋНО МЛАДЕНЦИ !!! #мојград_сомбор #србијамоја_отаџбина #mojgrad_sombor #srbijamoja_otadžbina #nikolajokicofficial#denvernuggets

A post shared by мојград_сомбор (@mojgrad_sombor) on

Ove sezone u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, Jokić je sa Denverom stigao do finala konferencije, gde je zaustavljen od strane Lejkersa.

FOTO: Screenshot/Instagram

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter