0
Evropske lige

KRISTAL PALAS BOLJI U ‘SRPSKOM DERBIJU’: Mitrovićev Fulam zakucan za dno tabele!

Objavljeno: 24.10.20 u 20:18

Fudbaleri Fulama nikako da ‘stanu na noge’.

U šestom kolu Premijer lige, ekipa Kristal Palasa pobedila je Fulam u gostima rezultatom 2:1.

Ovo je svakako bio zanimljiv duel, jer su se na terenu našla dva reprezentativaca Srbije, Luke Milivojević i Aleksandra Mitrović.

Ekipa Kristal Palasa je povela već u osmom minutu susreta preko Ridevela, čoveka koji je inače defanzivac, ali je danas igrao u veznom redu, upravo u tandemu sa Lukom Milivojevićem.

PROČITAJTE JOŠ: KAKVA GOLEADA U HOLANDIJI – AJAKS ISPISAO ISTORIJU: ‘Kopljanici’ demolirali protivnika, igrači Venla čak 13 puta vadili loptu iz mreže! (VIDEO)

Bivši fudbaler Mančester junajteda Vilfrid Zaha osigurao je pobedu Kristal Palasu, igrao se 64. minut kada je hitronogi fudbaler savladao Areolu i povisio na 2:0.

Konačan rezultat sustera postavio je Tom Kerni, duboko u nadoknadi meča, ali to nije nikakva uteha za tim sa Krejven Kotidža.

Nakon šest odigranih utakmica, fudbaleri Fulama ostvarili su samo jedan bod, i nalaze se na poslednjoj poziciji na tabeli.

Palas je prekinuo niz od tri utakmice bez pobede i sada sa 10 bodova zauzima peto mesto.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter