1
Evropske lige

FUDBALSKA KOMEDIJA U ENGLESKOJ: Golmanu se zbog ovoga smeje ceo svet – povratna lopta, a onda… (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.20 u 22:48

Džejms Mekion je autor jednog od najsmešnijih autogolova.

U Engleskoj, na meču tamošnje lige 2, četvrtog ranga takmičenja između Grimsbija i Karlajla, viđen je nesvakidašnji autogol koji će vas nasmejati do suza.

Fudbaleri Grimsbija objasnili su nam zbog čega je opasno vraćati loptu golmanu, pogotovo ako čuvar mreže nije baš vešt sa loptom.

Na početku drugog dela igre, desni bek domaće ekipe vratio je loptu svom golmanu Džejmsu Mekionu, koji je imao nameru da loptu ispuca što dalje od svog gola.

PROČITAJTE JOŠ: KAKVA GOLEADA U HOLANDIJI – AJAKS ISPISAO ISTORIJU: ‘Kopljanici’ demolirali protivnika, igrači Venla čak 13 puta vadili loptu iz mreže! (VIDEO)

Ipak, iskusni čuvar mreže se ‘spetljao’, i samo okrznuo loptu koja je završila u njegovoj mreži.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

0
0

1 Komentara

  1. Zbog ovakvih stvari se i ja najtežim kada se vrlo često i bez potrebe vraća lopta golmanu. Borjan jeste malo popravio ispucavanje, ali ima toliku nesigurnost sa loptom u nogama. Naravno da to i protivnici vide, pa sve više igraju presing.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter