0
Evrokupovi

Foto: Tanja Sajković

ŽALI ZA PROPUŠTENIM PRILIKAMA: Štoper Crvene zvezde nije toliko nezadovoljan – ‘Pokazali smo se u dobrom svetlu’

Objavljeno: 23.10.20 u 10:17

Crvena zvezda je na startu Lige Evrope poražena u Nemačkoj od ekipe Hofenhajma, a defanzivac Nemanja Milunović izneo je prve utiske po odigranom meču.

Crveno-beli su pružili dobar otpor ekipi iz Bundeslige, a po rečima Milunovića ekipa Dejana Stankovića će izvući pouke i nastaviti dalje.

– Naravno da rezultat od 2:0 menja utisak o čitavom meču, ali kada pred kraj utakmice krenete da jurite rezultat od 1:0 i kada se ‘otvorite’ onda lako primate gol, iako mislim da nismo to zaslužili. Momci su se borili, pokazali smo se u dobrom svetlu tokom većeg dela meča. Međutim, to je Evropa, moramo da koristimo naše šanse. Izvlačimo pouke iz svega i idemo dalje – naglasio je Milunović.

Zvezdin štoper ističe da nije tako jednostavno doći u Nemačku i odigrati dobru utakmicu.

– U Evropi nemamo toliko prilika kao u domaćem šampionatu, moramo svaku izglednu šansu pretvarati u gol. Ne treba da padamo, već da idemo još jače. Hofenhajm igra Bundesligu, jednu od najjačih u Evropi, i veoma su dobra ekipa. Doći ovde u Nemačku i odigrati dobru utakmicu za mene i nije tako jednostavno. Momci su pokazali da smo zasluženo ovde, u grupnoj fazi Lige Evrope.

PROČITAJTE JOŠ: RADE BOGDANOVIĆ PONOVO U SVOM STILU: Bivši napadač Atletika isprozivao fudbalere Zvezde – ako mogu splavu da budu po 4-5 sati, mogu valjda još 45 minuta da odigraju! (VIDEO)

Iskusni defanzivac ističe da se ekipa mora naviknuti na brz ritam utakmica kao i da se tim okreće prvom narednom rivalu.

Profesionalci smo. Ulazimo u paklen ritam četvrtak-subota-četvrtak i moramo se naviknuti na taj prelaz sa Superlige na Ligu Evrope. Sada igramo dve utakmice na Marakani i to je naša prednost, iako će nam faliti navijači na oba meča. Pokazali su i ovde u Nemačkoj da su uvek uz nas, došli su ispred hotela da nam daju podršku. Okrećemo se prvenstvu i prvo razmišljamo o sledećem meču, pa tek onda o narednom rivalu u Evropi – podvukao je Milunović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter