2
Domaći fudbal

FOTO: Tanja Sajković

SUDIJSKI EKSPERT PROKOMENTARISAO SPORNU SITUACIJU: Dileme nema – pogledajte šta Zdravko Jokić misli o ‘spornom’ golu Hofenhajma!

Objavljeno: 23.10.20 u 10:48

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Hofenhajma rezultatom 2:0 u prvom kolu grupne faze Lige Evrope.

Mnogo prašine se podiglo nakon prvog gola nemačkog bundeligaša, Zvezdin vezista Veljko Nikolić je zasutavljen na centru terena, nakon čega je usledila kontra posle koje su domaći poveli.

Nakon odluke da glavni arbitar ne pokaže faul nad Nikolićem, klupa Crvene zvezde je ‘ekplodirala’.

Tu situaciju prokomentarisao je sudijski ekspert Zdravko Jokić.

PROČITAJTE JOŠ: RADE BOGDANOVIĆ PONOVO U SVOM STILU: Bivši napadač Atletika isprozivao fudbalere Zvezde – ako mogu splavu da budu po 4-5 sati, mogu valjda još 45 minuta da odigraju! (VIDEO)

– Prvi utisak je da je to faul. Ipak, ovde vidimo da udara loptu, a Veljko skače uvis. Da ga je samo malo zakačio, onda ga ne bi opravdalo. Ovde postoji mogućnost da je možda bio kontakt, ali na snimku ne možemo da vidimo. Utisak je da nije došlo do faula. Ovaj snimak je takav, mada Veljkov pad deluje kao da je naišao na veću prepreku. Mora biti kontakt nogu o nogu – rekao je Zdravko Jokić.

Dakle, Jokić smatra da faula ovde nema.

FOTO: Tanja Sajković

0
0

2 Komentara

  1. Faul nije bio. Veliki je problem suđenje u domaćoj ligi, gde se sudi faul kada igrač kaže „jao“. To u ozbiljnim takmičenjima ne prolazi.

    0
    0
    Odgovori
  2. I ja mislim da nije bio faul, ali to i ne sme biti razlog poraza. Desava se cesto u utkamicama da se pogresi za neki faul, ali ekipa mora da nastavi i spreci dalju akciju. Tada su ispala 3 igrac ai neko je morao da pravi faul po cenu zutog da se zaustavi akcija. Meni je veca briga sto rezervisti kad su usli nisu nista popravili igru, vec je bila losija. Drugi gol je nedopustiv, prvo sto je primljen minut pre kraja, drugo zbog indolentnosti Vukanovica. Lopta ide ka njemu, losa je lopta, ali on mora da krene na nju i spreci napad protivnika, a ne da ceka i da mu je igrac presece. Po meni je on glavni krivac za drugi gol.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter