0
Ostali sportovi

FOTO: VK Partizan

PARTIZAN U OGROMNOM PROBLEMU: Crno-belima isključena struja, klub mora da se ‘seli’!

Objavljeno: 23.10.20 u 11:48

Poznato je da je VK Partizan već duže vreme u ozbiljnim problemima.

Na bazenu na Banjici je isključena struja, zgog velikog duga koji imaju crno-beli. Već nekoliko dana vaterpolisti Partizana ne mogu da treniraju kod kuće, već su alternativu pronašli na Košutnjaku.

Čelnici kluba ne žele da govore za javnost, već traže način kako da se reši problem, koji su nasledili od starog rukovodstva.

Još 2016. godine, Partizanu je blokiran račun. Novu upravu, najtrofejniji srpski klub dobio je u avgustu, koja sada čeka izveštaj revizora kako bi se utvrdio tačan iznos duga EPS, ali i ostalim potražiocima.

PROČITAJTE JOŠ: NA POLUVREMENU MU JE ZAZVONIO TELEFON: Nesvakidašnja scena – fudbaleru Hofenhajma saopštili da mu se porađa žena, on napustio utakmicu sa Zvezdom!

Čelnici crno-belih su i u kontaktu sa opštinom Voždovac. Zbog toga niko u ovom trenutku nije spreman da bilo šta kaže za medije, uz nadu da će uskoro dobiti struju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter