0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

LEGENDARNI ZVEZDIN TRENER KOMENTARISAO PARTIZAN: Ljupko Petrović nije štedeo reči – ‘Uopšte mi se njihov tim ne sviđa, igraju neki igrači koji ne zaslužuju’

Objavljeno: 23.10.20 u 14:17

O 163. večitom derbiju i dalje se priča.

Danas je u prvom planu definitivno poraz Crvene zvezde od Hofenhajma u prvom kolu grupne faze Lige Evrope (2:0), ali bez obzira na to, i dalje se govori o 163. večitom derbiju koji je podigao mnogo prašine.

Čovek koji je predvodio Zvezdinu ‘zlatnu generaciju’ 1991. godine Ljupko Petrović rekao je da mu se ne dopada kako ‘izgleda’ ekipa Partizana.

Proslavljeni stručnjak veruje da Aleksandar Satnojević može to da promeni.

PROČITAJTE JOŠ: E TO SE ČEKALO – KORONA JE PROŠLOST: Sjajna vest za Delije, Ivanić će biti spreman za naredni meč u LE!

– Zvezda je derbi bolje odigrala, ali iskren da budem meni se taj tim Partizana ne sviđa uopšte, i odabir igrača, i sve… i ovo ne kažem kao zvezdaš. Mislim da tu ima mnogo igrača koji ne zaslužuju dres Partizana, a oni su, nažalost, prisiljeni da ih stavljaju u tim, tako da je pred Aleksandrom Stanojevićem baš mnogo posla. Ipak, verujem u njega, ambiciozan je dečko, mislim da će uspeti – istakao je Ljupko Petrović tokom gostovanja u Jutarnjem programu ‘TV Pink’.

Što se tiče jučerašnjeg Zvezdinog meča u Nemačkoj, Ljupko nije previše razočaran.

– Kada se podvuče crta moglo bi se reći da je Crvena zvezda odigrala jedan meč u skladu sa ugledom koji ima u Evropi. Igrali su protiv jedne ekipe iz Bundeslige, a mi dobro znamo da sa Nemcima nikad nije bilo lako ni kada smo igrali u Jugoslaviji.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter