5
Domaći fudbal

FOTO: Screenshoot /meridianbet

RADE BOGDANOVIĆ PONOVO U SVOM STILU: Bivši napadač Atletika isprozivao fudbalere Zvezde – ako mogu splavu da budu po 4-5 sati, mogu valjda još 45 minuta da odigraju! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.20 u 09:45

Bivši fudbaler Rade Bogdanović ponovo je u svom stilu prokomentarisao sinoćnji duel između Hofenhajma i Crvene zvezde.

Rade je bio gost u studiju RTS-a tokom sinoćnje utakmice između Hofenhajma i Crvene zvezde, kao i što smo od njega navikli, ponovo je zbog svoje izjave na sebe privukao veliku pažnju.

PROČITAJTE JOŠ: NA POLUVREMENU MU JE ZAZVONIO TELEFON: Nesvakidašnja scena – fudbaleru Hofenhajma saopštili da mu se porađa žena, on napustio utakmicu sa Zvezdom!

Napadač koji je tokom karijere nosio dres Atletiko Madrida na vrlo zanimljiv način je prokomentarisao prvo poluvreme.

– Mnogo je lakše imati loptu u nogama nego trčati za njom. Fudbaleri Zvezde su prvih 45 minuta pokrivali teren i zatvarali prilaze svom golu, dosta su energije potrošili. Ali, to je samo 45 minuta, ako na splavu mogu da budu po četiri, pet sati, šta im je još 45 minuta da odigraju – istakao je Bogdanović.

 

FOTO: Screenshoot

0
0

5 Komentara

  1. Ne vidim da je nešto loše rekao……zna se da se ovde fudbaleri ne ponašaju kao profesionalci, nego kao da su na godišnjem odmoru

    0
    0
    Odgovori
  2. Komšije,a s kim vi igrate u Evropi ? Sledeće godine će te igrati u trećerazrednom takmičenju-konfer. ligi,eto dokle ste dogurali.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zvezda je bruka Srpskog fudbala,mogu oni da svake godine budu sampioni,al moraju da shvate da u Evropi su mali tin sa balkana,,onakom Partizanu nisu mogli da daju gol,u4 susreta a i ovaj im je poklonjen toliko o VELIKOJ zvezdi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter