3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

VOLDEN O PRELASKU IZ PARTIZANA U ZVEZDU: ‘Bilo mi je teško da donesem tu odluku, razmišljao sam o stvarima koje mogu da mi se dese’

Objavljeno: 22.10.20 u 13:47

Mnogo se prašine podiglo obog leta kada je Kori Volden iz Partizana prešao u redove Crvene zvezde.

Volden ističe da mu je bilo izuzetno teško da donese takvu odluku.

– Velika je promena, veliki izazov. Ovo je nešto novo, što sam i očekivao kada sam doneo odluku, ali spreman sam za to. Bila je to, očigledno, teška odluka. Zahtevala je mnogo razmišljanja, uneo sam veliki deo sebe u to, porodica mi je mnogo pomogla u tome, ali je na kraju to bila najbolja moguća odluka za mene i moju košarkašku karijeru – rekao je Volden u razgovoru za ‘Sport Klub’.

PROČITAJTE JOŠ: TEODOSIĆEVA ‘MAGIJA’ PONOVO NA DELU: Da li je stvarno (H)TEO ovo – srpski plej postigao spektakularan koš! (VIDEO)

Amerikanac priznaje da je razmišljao o tome šta bi moglo da mu se desi zbog takve odluke.

Naravno, razmišljao sam o tome. Razmišljao sam o dobrim i lošim stranama. Ali, dok sam bio u Partizanu nisam mislio da ću biti u ovom timu, ali je to put kojim sam izabrao, tako je na kraju ispalo.

Američki košarkaš kaže da je želeo da napravi korak napred i to je Zvezdu učinilo pravim izazovom za njega.

– To je jednostavno korak napred. Kada sam došao da igram u Evropi želeo sam da igram u Evroligi, osetio sam da sam spreman, da sam spreman za tu priliku, a ona se i pojavila. I doneo sam tu odluku, iako je bila teška.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Dečko nisi ni svestan kakvu si grešku napravio. Da si ostao u partizanu napravio bi zavidnu karijeru možda i otišao u nba.

    0
    0
    Odgovori
      • Ti bre,ne znam koliko godina imas, ali nevaspitan si za sto g. KO TI DAJE ZA PRAVO DA VREDJAS i uopste spominjes ovde JEDNOG DOKTORA i to zenu…. Sram te bilo!!!!!!! Mozda ce ti zatrebati i njena pomoc??? osim one iz Laze…
        Bilo koje da ste boje maknite se sa ovih vesti i ostavite normalne ljude da komentarisu!!!! Formirajte svoju grupu gde hocete i radite sta hocete!!!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter