0
Evropske lige

FOTO: YT screenshot

UZALUD RADOVANJE: Korona sprečila spektakularni susret!

Objavljeno: 22.10.20 u 22:35

Preko dve godine se čekalo!

Poslednji put smo gledali duel dva najbolja igrača sveta 6. maja 2018. godine i izgleda da ga nećemo dočekati ni sledeće srede kada Juventus i Barselona igraju meč grupne faze Lige Šampiona.

Kristijano Ronaldo je bio pozitivan na najnovijem testiranju na Covid 19, te najverovatnije neće zaigrati na predstojećem susretu.

Na svu sreću Portugalac ne oseća nikakve simptome, i dalje vredno trenira i sa punih 35 godina izgleda bolje nego ikad.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ronaldo vi ste? 😎💪 #Cristiano #Ronaldo

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана 21. Окт 2020. у 4:28 PDT

 

 

Postoji pravilo po kom bi Ronaldo mogao da zaigra protiv svog velikog rivala, a ono uslovljava negativan PCR test 24 sata pred meč sa Barselonom i uz priložene dokaze da nije imao nikakvu kliničku sliku bolesnika tokom prethodnih 14 dana.

PROČITAJTE JOŠ: VALENSIJA NA ‘SRPSKI POGON’ POBEDILA ŽALGIRIS: Sjajni Marinković i Kalinić predvodili španski tim do trijumfa (VIDEO)

Sa nestrpljenjem ćemo svi čekati rezultat ovog testa u utorak uz nadu da će se dva najveća fudbalera svog vremena ipak susresti.

Ukoliko ipak Ronaldo ne bude bio u stanju da zaigra na ovom meču, 8. decembra Juventus gostuje na Kamp Nou te tada možemo očekivati i njega i Mesija na terenu.

 

 

FOTO: YouTube screenshot

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter