0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

SAŠA OBRADOVIĆ: Velika pobeda protiv jednog od favorita za osvajanje Evrolige

Objavljeno: 22.10.20 u 23:55

Trener košarkaša Crvene zvezde, Saša Obradović, bio je zadovoljan pobedom nad CSKA.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su CSKA u petom kolu Evrolige rezultatom 86:84. Crveno-beli su upisali prvi trijumf posle pet uzastopnih poraza od ‘armejaca’.

– Velika pobeda protiv jednog od favorita za osvajanje takmičenja. U prvom poluvremenu smo previše poštovali rivala, zato smo grešili, ali imali smo sjajan duh, igrali kolektivno i pronašli smo ritam u odbrani, a zatim i u napadu – rekao je Obradović posle meča.

Lojd je zabeležio rekord karijere sa 31 poenom, ali su se u završnici istakli i Davidovac, Rit, Jagodić Kuridža

Osim Lojda koji je odigrao fantastično, svi ostali pojedinci doprineli su sjajnoj pobedi – u različitim fazama drugi momci su se istakli, što nas čini jakim. Lojd, Jagodić Kuridža, Davidovac, mala i zaslužena rola Rita, za Ročestija se vidi da je bez utakmica, bez nogu, ali je imao dve fenomenalne asistencije – priznaje Obradović.

Zbog pandemije koronavirusa na tribinama nije bilo navijača.

Ova predivna pobeda je duplo veća jer igramo bez navijača. Ljubav koja je s nama s tribina… Ostaje žal što ne možemo da podelimo to s njima, znamo da su uz nas i trudićemo se da opravdavamo velika očekivanja –  dodao je nekadašnji igrač crveno-belih.

 

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter