0
Evropske lige

ON JE PONOVO KRIV: Jović na žestokom udaru Španaca, 10.000 ljudi misli isto – ‘On ne želi da uspe u Realu’

Objavljeno: 22.10.20 u 09:45

Fudbaleri Real Madrida kiksnuli su na startu Lige šampiona.

Velikan iz Madrida izgubio je ‘kod kuće’ 3:2 od Šahtjora koji je zbog problema sa korona virusom, u Španiju došao bez čak 13 prvotimaca.

Poraz je mogao da bude ubedljiviji, s obzirom da je Šahtjor na poluvremenu vodio čak 3:0.

Zbog ovog poraza, španski mediji su počeli da traže krivca, španska ‘Marka’ je kao najlošije na terenu apostrofirala tri igrača: Luku Jovića, Marsela i Edera Militaa.

Srpski napadač je dobio priliku da započne meč pre Karima Benzeme, ali nije uspeo da učini ništa kako bi pomogao Realu na ovom susretu.

Najgore u svemu tome je to što je Real postigao gol samo sedam sekundi nakon Jovićevog izlaska.

Zidan mu daje više prilika u ovoj nego što je to dao tokom čitave prošle sezone. Zasad nema znakova da Jović želi da uspe u Madridu. Nestao je i bio zamenjen – piše o Joviću novinar Marke Huan Ignasio Garsija-Očoe.

I Jović je ovde na pretposlednjem mestu od svih 15 učesnika, a u trenutku pisanja ovog teksta – dobio je 9.700 negativnih glasova.

Na meti španskog lista, našao se i Marselo.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK U HUMSKOJ: Miloš Vazura mora u policiju – generalni direktor crno-belih na saslušanju!

– Na njega ne može da se računa u odbrani. U napadu je pokušavao u drugom poluvremenu, ali je svetlosnim godinama udaljen od briljantnog igrača kakav je bio. Šteta, postao je igrač za kup i malo što pored toga.

Militaa smatraju da je kriv za dva od tri gola Šahtjora.

– Kriv je za dva od tri gola Šahtara. Konfuzija kod trećeg gola gostiju ne može da se toleriše. Dobio je samo žuti karton za težak prekršaj koji je napravio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter