8
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

‘ZNA ZVEZDA VRLO DOBRO KAKAV SAM UDARAC DOBIO’: Suma otkrio šta su mu saopštili lekari, a onda istakao da ga sa ‘Marakane’ niko nije zvao!

Objavljeno: 22.10.20 u 11:19

Sejduma Suma je 163. večiti derbi odigrao samo 15 minuta.

Utakmica po vezistu Partizana je krenula odlično, u petom minutu je presekao loptu i bio ključan igrač kod prvog gola Partizana. Ipak, morao je da napusti teren samo nakon 15 minuta.

Sejduba Suma je zbog povrede oka, koju je zaradio u duelu sa Sekuom Sanogom, morao da izađe iz igre, i bude poslat na Očnu kliniku Vojnomedicinske akademije.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MU DUGO TREBALO: Bivši napadač Partizana rešeta i u novom klubu – pogledajte Sadikov prvenac u dresu Almerije! (VIDEO)

– Kada sam dobio udarac u oko, u jednom momentu ništa nisam video. Ipak, mislio sam da će mi ubrzo biti bolje. Na kraju pregled u bolnici je pokazao da imam krvarenje, a sada sam kod kuće i preporučeno mi je strogo mirovanje – rekao je Suma za ‘Novosti’.

– Mogu da obavljam uobičajene dnevne, rutinske stvari, ali čak ni pri redovnoj higijeni ne smem da pravim neki veći napor. Lekari mi kažu da sam još i dobro prošao, kako je moglo da bude, jer je i vid mogao da mi bude ugrožen.

Omaleni Gvinejac je istakao da ga iz Zvezde niko nije zvao.

– Uz mene su porodica, saigrači i trener. Osećam njihovu snažnu podršku, ali nažalost iz Crvene zvezde niko nije zvao da se izvini, iako vrlo dobro znaju kakav sam udarac dobio i šta se dogodilo – zaključuje Suma.

0
0

8 Komentara

  1. Kad citam ciganske komentare smuci mi se.Ipak,nista vam lose ne zelim.Samo da se i vasim najboljim fudbalerima dogodi sve ono sto su vasi uradili drugima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovi glodari su i kadija i sudija. Faul je kad glodari kažu,ofsajd je kad glodafi kažu,korner je kad glodari kažu,penal je kad glodari kažu. Sudija nije potreban,oni su i sudija. Nije u pravu glavni ekspert za suđenje Jokić,oni su merodavni i znaju najbolje. Po glodarima bi trebalo sve klubove suspendovati ,sem Partizana,a onda za zelenim stolom proglasiti glodare za šampione. E, to bi bilo pravo dobro i slavilo bi se godinu dana.

    0
    0
    Odgovori
  3. sto kaze moja baba Jovana za ovakve ljude. e pukla vam pogibija. to je vas moral, karakter pravda. taj vas delija je ubica na terenu ne povredjuje on slucajno. pozdravlja vas Docic. da se kladimo musavi da ce sledeca povreda posle sterta vase delije biti jaka kontuzija mozga nekog igraca iz nase lige.

    0
    0
    Odgovori
  4. Nije bila namera.U muškoj igri ovakve slučajne povrede su normalna pojava i ne znam čemu prenemaganje ? Kad Partizanov igrač slomi nogu protivniku šta znači onda ,,kurtoazno-izvini“ ? Hatunić,Župić,Milanič su lomili noge i nisu se izvinjavali,a i da jesu nisu se oslobodili greha jer su oni tako igrali i svi su znali da su terorisali igrače koje su čuvali.

    0
    0
    Odgovori
  5. Da se izvini za sta? Jel bilo ko iz Partizana ikad pogledao snimak tog detalja? Da li je postojala bilo kakva namera? Sumi zelim sve najbolje, ali ovakvi komentari, ovakva prica, ovo je dno dna!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter