1
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ: Momci su više zaslužili, crveni karton nema veze s vezom (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.20 u 23:35

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Hofejnhajma na otvaranju grupne faze Lige Evrope, a trener crveno-beli Dejan Stanković izneo je svoje viđenje duela.

– Jaka utakmica, dobra utakmica za nas. Parirali smo, bili smo ravnopravni. Ono što smo spremali, mogli smo da ih urgozimo u prvom poluvremenu. Oni su dobra i uigrana ekipa. Pružili smo odličan otpor.  Imali smo i posle primljenog gola, najviše iz prekida. Ne možemo da budemo zadovoljni porazom. Ne mogu ništa da zamerim momcima. Odigrali su mušku, fajtersku utakmicu – rekao je Stanković, a potom dodao:

Jedva čekam da se nastavi Evropa. Mislim da su momci zaslužili više večeras. Opet sitinice su, mora se biti bliže igraču. Ne volim poklonjene golove, kao što je bio drugi – istakao je strateg crveno-belih, a onda rekao zašto je isključen.

Ne znam, nisam ništa ružno rekao. Pitao sam da li je faul. Dobio sam crveni, uzimam svu odgovornost. On je imao raspravu sa klupom, više nego sa mnom, ali mislim da isključenje nema veze sa vezom – zaključio je Stanković.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter