0
AdmiralBet ABA Liga

Foto: KK Crvena zvezda

‘PUČE BOMBA’ KRAJ MORAČE: Šok u ABA ligi – Ljubimac Delija potpisao za Budućnost!

Objavljeno: 21.10.20 u 15:45

Srpski košarkaš i bivši kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović novi je igrač igrač Budućnosti, saopštio je klub iz Podgorice.

Mitrović u Budućnost stiže kao zamena za Aleksu Ilića koji je doživeo tešku povredu, nastradalo mu je koleno. Klub nije saopštio dužinu ugovora, ali se pretpostavlja da je do kraja sezone.

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO SE OGLASIO: Željko Obradović objavio saopštenje i poslao moćnu poruku – ‘Zdravlje je iznad svega’!

Trostruki šampion ABA lige se tako posle tri godine vraća u ovo takmičenje. On je iz Zvezde otišao 2017. godine i to u Brose Bamberg, a nakon toga je nosio i dresove Mursije, Manrese i Hapoela iz Jerusalima, gde je prošle sezone beležio 8,4 poena uz 3,9 skokova i 1,9 asistencija.

Budućnost trenutno deli prvu poziciju u ABA ligi sa Crvenom zvezdom i Mornarom sa maksimalnim učinkom u tri odigrane utakmice. Podgoričani su na deobi prvog mesta i u Grupi B Evrokupa sa ekipom Unikahe sa učinkom 2-1, a u četvrtak dočekuju nemački Ulm.

Foto: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter