0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

NENAD LALATOVIĆ NAKON POBEDE: ‘Morali smo da rešimo u prvom poluvremenu’

Objavljeno: 21.10.20 u 22:16

Vojvodina pobedila u Rumenci.

Ekipa koju sa klupe predvodi Nenad Lalatović slavila je rezultatom 0:2 na gostovanju Jedinstvu.

Ovakve utakmice su najteže. Jedinstvo ima kvalitetan tim i dobre pojedince, a igrali su na domaćem terenu, koji je nešto manjih dimenzija. Organizovano su se branili, iako nema priče oko toga da se videlo da smo kvalitetniji tim. U prvom poluvremenu smo morali da rešimo meč, jer smo imali tri-četiri stopostotne šanse. Na poluvremenu sam igračima zamerio da ovakve utakmice moraju da shvate ozbiljno, jer ovo je Kup, igra se samo jedan meč i popravnog nema. Rekao sam im da kad ne iskoriste četiri stopostotne šanse, onda može da usledi kazna iz kontre ili prekida. U drugom poluvremenu smo isto imali dosta šansi, dali dva gola, zasluženo pobedili i kvalifikovali se u osminu finala Kupa – kaže Lalatović.

Već u nedelju ekipa Vojvodine gostuje u Užicu, a protivnik je Zlatibor Čajetina.

-Svugde idemo sa očekivanjem da pobedimo. Zlatibor je sad izgubio, po mom mišljenju nezasluženo, jer su odigrali dosta kvalitetno. Preuzeo ih je Zoran Njeguš, koji je sjajan trener i moj veliki prijatelj – izjavio je Lalatović.

FOTO: FK Vojvodina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter