0
Fudbal

KRAJ ZA ROBINJA: Ne ide u Santos, već u ZATVOR!

Objavljeno: 21.10.20 u 17:32

Sud je odlučio!

Tek što je stigla vest da se slavni brazilski fudbaler vratio u domovinu, već je druga novost zasenila sva njegova prethodna dostignuća. Robinjo je proglašen krivim za silovanje devojke koje se odigralo u Italiji 2013. godine.

Momentalno je otpušten iz Santosa, jer je glavni sponzor pripretio raskidom saradnje pošto ne žele da se ime njihovog brenda dovodi u vezu sa klubom čiji su članovi seksualni prestupnici.

Robinjo je, naravno, odmah uložio žalbu, ali dok se ne dokaže suprotno- smatraće se krivim jer je tako već presuđeno. Fudbaler je više puta menjao priču, rekavši prvo da je devojka bila pijana i da je ostala sa njegovim prijateljima, a zatim da je ona znala ko je on i da je flertovala.

PROČITAJTE JOŠ: MILUNOVIĆ PRED POČETAK LIGE EVROPE: Štoper crveno-belih ističe da njegova ekipa živi za evropska takmičenja, a evo šta ga posebno raduje!

Možda se nadao da će izbeći pravdu pošto je napustio Italiju, ali i u Brazilu su bez milosti reagovali na ovu presudu.

Oglasio se i brazilski ministar za ljudska prava, Damareš Alveš, koji ne krije gađenje zbog ovog gnusnog čina slavnog fudbalera. 

– Nadam se da će završiti u zatvoru, nijednom silovatelju ne treba da bude oprošteno, kada sam video transkripciju razgovora, telefonskog poziva u kome se pričalo o tome šta su radili jadnoj devojci, zamamo se nisam ispovraćao. To što je slavni fudbaler ne menja stvar, kriminalcima se ne treba klanjati. Sigurno je da se neće izvući, završiće u zatvoru, ovde ili u Italiji, ja bih ga odmah posao nai zvršenje kazne – rekao je Alveš.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter