0
Evrokupovi

GOLMAN HOFENHAJMA PRED MEČ SA CRVENO-BELIMA: Moramo biti vrlo oprezni!

Objavljeno: 21.10.20 u 17:50

Bauman i Henes o predstojećem susretu.

Crvena Zvezda sastaje se sa Hofenhajmom sutra od 21 sat u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope.

Danas je održana konferencija za medije na kojoj su govorili i golman Zvezdinog sutrašnjeg protivnika, Oliver Bauman i trener ekipe, Sebastijan Henes.

– Moramo biti vrlo oprezni i paziti, ali ovako nešto treba koliko je moguće izbrisati i potpuno se koncentrisati na fudbal i igru. Lepo je ponovo igrati međunarodno takmičenje i mi smo izuzetno motivisani. Naš cilj je jasan – da prođemo dalje – izjavio je Bauman.

PROČITAJTE JOŠ: MILUNOVIĆ PRED POČETAK LIGE EVROPE: Štoper crveno-belih ističe da njegova ekipa živi za evropska takmičenja, a evo šta ga posebno raduje!

Glavni na klupi Hofenhajma, Henes, je komentarisao i srpskog igrača, Mijata Gaćinovića, rekavši da će ovo sigurno biti posebna utakmica za njega jer će igrati protiv svojih sunarodnika. Još uvek nije siguran da li će Gaćinović biti u startnih jedanaest ili će ga uvesti sa klupe u toku meča.

Trener se i osvrnuo na to što sutra uveče neće biti publike na stadionu Hofenhajma. Smatra da bi im podrška navijača mnogo značila, ali razume da je zdravlje prioritet.

– Protiv Dortmunda i Bajerna mogli ste da vidite da su navijači velika pomoć. Naravno da je šteta igrati bez podrške, ali takva je trenutna situacija – rekao je Henes.

FOTO: YouTube screenshot

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter