2
Domaći fudbal

FOTO: Twitter screenshot

GAĆINOVIĆ ‘NAOŠTREN’ PRED DUEL SA ZVEZDOM: Srpski reprezentativac skicirao Zvezdu na derbiju – zna odakle preti opasnost!

Objavljeno: 21.10.20 u 11:49

U okviru prvog kola Lige Evrope, fudbaleri Hofenhajma dočekaće Crvenu zvezdu.

Srpski reprezentativac i fudbaler Hofenhajma Mijat Gaćinović nada se da će njegov klub uspeti da savlada Crvenu zvezdu.

– Imamo trojicu odsutnih, Kramarića, Kaderabeka i Adamsa, a naročito će se osetiti odsustvo Kramarića, koji je jedan od naših najraspoloženijih igrača od starta sezone, i videlo se koliko nam je nedostajao odmah protiv Borusije Dortmund, gde smo zaslužili makar remi. Svakako očekujem jednu veoma tešku utakmicu i nadam se pobedi protiv Zvezde, posle dva kiksa u prvenstvu – kazao je Gaćinović za ‘Novosti’.

Bez obzira što neće igrati Gelor Kanga i Mirko Ivanić, srpski fudbaler smatra da Dejan Stanković ima i druge adute.

PROČITAJTE JOŠ: KANGA I IVANIĆ NISU JEDINI, JOŠ NEKO NE IGRA: Crveno-beli krenuli na put – evo ko se našao u avionu! (FOTO)

– Ja bih voleo da nije tako, i da smo i jedni i drugi kompletni. Posebno mi je krivo zbog Ivanića, koji je proigrao ove sezone i drago mi je jer je pokazao sve što se očekuje od njega. Ali, ima Zvezda i druge kreativce, i znamo odakle preti opasnost. Naravno, trener nas nije ni na koga posebno upozoravao, analizirali smo ih timski, celokupnu igru i uvideli sve prednosti i mane protivnika.

Gaćinović je ispratio 163. večiti derbi, i smatra da će u utakmici protiv Hefenhajma Zvezda igrati znatno bolje.

– Gledao sam derbi, i učinio bih to svakako i da ne igramo sa Zvezdom, ali sada sam sa posebnom pažnjom pratio. Ne mislim da je to bilo pravo lice Zvezde, zbog pritiska koji nosi duel sa Partizanom. Kao ni u nekim evropskim utakmicama, kada je ulog bio previsok zbog formata u kojem se igra na jednu utakmicu, i mislim da će biti znatno rasterećeniji protiv nas – zaključio je Mijat Gaćinović.

0
0

2 Komentara

  1. medijski dobro odradjuju i ovo sa tobom je deo medijske MANIPULACIJE. ko moze bilo sta da veruje kad je u pitanju drzavni projekat zvezda ??? to nam NAMESTENA-NEREGULARNA zvezdina liga sa derbijem potvrdjuje. to znaci: da si gaicinovicu neko obecanje, mozda pare ili nesto drugo da se dobiti … ti ili neko tvojih… od ljudi u i oko zvezde. ONI to tako uspesno rade, za naivne i …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter