0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDAŠI ODLUČILI: Gol Željka Gavrića izabran za najlepši u septembru! (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.20 u 13:42

U anketi koju je sprovela Crvena zvezda na aplikaciji, za najlepši gol u septembru, glasovima navijača crveno-belih (429) izabran je pogodak Željka Gavrića u utakmici protiv Voždovca.

U mesecu septembru, crveno-beli su odigrali tri utakmice u kojima su zabeležili isto tolik pobeda (protiv Čukaričkog, Voždovca i Mladosti) i jedan remi (protiv Omonije).

U najuži izbor za najleši pogodak meseca ušli su: Dijego Falćineli (prvi gol) na utakmici Crvena zvezda – Voždovac, Željko Gavrić na utakmici Crvena zvezda – Voždovac, Veljko Nikolić na utakmici Crvena zvezda – Voždovac , Mirko Ivanić na utakmici Crvena zvezda – Voždovac i Aleksandar Katai na utakmici Mladost – Crvena zvezda.

Sa 429 glasova za najlepši pogodak u septembru izabran je gol Željka Gavrića u utakmici protiv Voždovca. Na drugom mestu je Veljko Nikolić sa 227 glasa, a na trećem gol Dijego Falćineli sa 225 osvojenih glasova.

 

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter