2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

VELIKI PROBLEM ZA PARTIZAN: Sejduba Suma zbog povrede oka mora na dužu pauzu!

Objavljeno: 20.10.20 u 13:07

Loše vesti za Partizan!

Crno-beli neće moći dugo da računaju na Sejdubu Sumu posle nedeljnog 163. večitog derbija sa Crvenom zvezdom, jer se posle dodatnih ekspertiza ispostavilo da je Seko Sanogo nesmotrenim startom poslao Gvinejca na dužu pauzu. 

PROČITAJTE JOŠ: SKANDAL U KOMŠILUKU: Fudbaleri morali da igraju derbi sa igračima zaraženim korona virusom!

Zbog teže povrede oka, crno-beli neće moći da računaju na fudbalera narednih mesec i po dana, saznaje Telegraf.

Udarac koji je Sanogo zadao Sumi u 15. minutu imao je za posledicu povredu beonjače i dela rožnjače i to tako što je pomenuti deo oka ‘zasečen’ noktom i dodatno nagnječen.

Usled toga Suma je delimično izgubio vid, a došlo je i do izlivanja tečnosti u očnu duplju, a na dodatnim pregledima je konstatovano da je igrač imao sreće, jer da je ‘rez’ bio još samo dva milimetra ulevo verovatno bi imao trajne posledice.

Tim stručnjaka je Sumi je naložio da u narednih mesec dana uopšte ne trenira, kako bi posekotina oka zarasla, a uz to će sve vreme morati na terapije.

– Posle opsežnih medicinskih pregleda prvotimac Partizana Sejduba Suma izostaće sa utakmice svog tima u narednih mesec dana, kao posledica udarca u oku na 163. večitom derbiju od strane igrača Crvene Zvezde Seku Sanoga. Povreda je toliko ozbiljna, da minimalan napor u toku dana može dovesti do potpunog gubitka vida, dok je sam igrač imao ‘sreću’ jer da je povreda bila 2 mm dalje na listu mesta bi izgubio vid i oko – navode iz tabora crno-belih.

 

 

FOTO: FK Partizan

0
0

2 Komentara

  1. nije samo ovaj kasapin grub i brutalan igrac, tu su i degenek i milunovic, nista ne zaostaje ni gobeljic. ubedjen sam da je to po nalogu novog trenera dejana stankovica, posto njegovim dolaskom kurtizanina odbrana postaje ovakva. normalno to se u cemernoj Srbiji ne sankcionise karcinomu srpskog sporta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter