0
Evropske lige

NASTAVLJA SE DRAMA: Ozil isključen sa još jednog spiska, verovatno ZAVRŠIO SEZONU!

Objavljeno: 20.10.20 u 16:11

Nekada je bio najbolji!

Novo ograničenje u Premijer ligi dovelo je do toga da svaki klub može da registruje najviše 19 igrača koji nisu sa OstrvaArsenal je na kraju morao da odabere između Mesuta Ozila i Sokratisa Papastatopulosa.

Iz uprave kluba odlučili su da pošto neće nastupati ni u Ligi Evrope, Ozila isključe i sa spiska licenciranih igrača za englesku ligu.

To znači da igrač kom Arsenal plaća čak 350 hiljada funti nedeljno neće igrati nijedan takmičarski meč sve do januara, kada postoji mogućnost za promenu spiskova.

PROČITAJTE JOŠ: HOFENHAJM I ZVEZDA IGRAJU BEZ NAVIJAČA: Dva dana pred meč u Ligi Evrope, nemački tim doneo odluku!

Svoju platu će zarađivati isključivo time što odrađuje treninge i utakmice posmatra sa tribina, a i dalje će zarađivati više od svih saigrača.

Tokom ovog prelaznog roka Ozil je imao ponude za prelazak u Tursku, SAD ili Saudijsku Arabiju, ali ih je odbio, iako mu je trener Arteta rekao da ne planira da ga uključuje u sastave.

Ovaj 32-godišnji vezista je već u lošim odnosima sa čelnicima kluba, s obirom na to da je odbio smanjenje plate zbog pandemije korona virusa, a zatim je morao sam da plati osam miliona evra zato što je ostao u Londonu.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter