1
Evropske lige
Marko Milošević

Marko Milošević

„ZADOVOLJAN SAM, ALI BIH BIO SREĆNIJI POBEDOM“ Srpski golman fenomenalno brani u Premijer ligi Kazahstana, dobio novo priznanje

Objavljeno: 19.10.20 u 16:45

Nakon reprezentativne pauze i perioda od skoro 20 dana, kazahstanski Kaspi je odigrao meč tamošnje Premijer lige i ponovo izgubio.

Trenutno poslednjeplasirani tim elite u Kazahstanu, ukoliko ne računamo Ertiš koji je odustao od takmičenja, i uprkos porazu imao je igrača u timu kola – golmana, Marka Miloševića.

Srpski čuvar mreže briljira u prvoj inostranoj sezoni za tim iz Aktaua, ubedljivo je najbolji golman tamošnje Premijer lige što je dokazao još jednom.
Milošević nije uspeo da sačuva mrežu, ali je i uprkos tome izabran za najboljeg golmana 13. runde kazahstanskog šampionata. Kaspi je izgubio od drugoplasiranog Tobola sa 1:0, a utisak nakon utakmice je da je Tobol bliži bio ubedljivom trijumfu nego Kaspi bodu.

Tim 13. kola Premijer lige Kazahstana
FOTO: SPORTS.KZ

Jedino je Sergej Malij uspeo da savlada srpskog golmana, na dvadeset minuta do kraja utakmice. I pre toga, a i posle, svašta je odbranio Milošević koji je nakon sjajnog perioda u Kazahstanu na pragu transfera karijere i odlaska u neku od fudbalski atraktivnijih evropskih zemalja.

– Naravno da sam zadovoljan jer sam ponovo izabran za najboljeg golmana kola u Premijer ligi Kazahstana, ali ne mogu da budem srećan jer smo doživeli još jedan poraz. Svih sat i po utakmice sam bio koncentrisan i uložio maksimalan napor, a ispostavilo se da je to bilo dovoljno samo za minimalni poraz. Prija mi rad sa Milanom Stojkovićem koji trenira golmane u Kaspiju, spremamo se za težak period i borbu za opstanak koji slede, izjavio je Milošević.

Sezona u kazahstanskoj Premijer ligi se završava u decembru, Kaspi koji trenira Srđan Blagojević ima još uvek realne šanse za opstanak, ali će morati da počne da pobeđuje kao što je to bilo protiv Astane pred reprezentativni odmor.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter