3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BORJANOVA IZJAVA ĆE RAZBESNETI GROBARE: Golman crveno-belih poručio – ‘Ukoliko budu želeli da gledaju dominaciju u Evropi, ostavićemo im najbolja mesta’

Objavljeno: 19.10.20 u 09:20

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde podelili su bodove u 163. večitom derbiju, nakon što su odigrali nerešeno 1:1.

Bez obzira što izabranici Dejana Stankovića ni u petom meču zaredom protiv Partizana nisu uspeli da osvoje tri boda, golman crveno-belih Milan Borjan poručio je da je ponosan na svoju ekipu.

– Pričalo se mnogo o dominaciji u derbijima pre ove utakmice. Zvezda je i u ovoj utakmici pokazala dominaciju, koju pokazuje već godinama unazad u domaćem šampionatu. Partizan nije izašao iz svog šesnaesterca, mi smo diktirali tempo utakmice. Poklonili smo im gol, ali smo se brzo vratili i imali nekoliko izrazitih prilika – Gobeljić je pogodio stativu, Falćinelijeva prilika glavom i Nikolićeva posle kornera – istakao je Borjan.

PROČITAJTE JOŠ: MRKELA SE OGLASIO: ‘Dosta je više tih pokvarenih izjava sa kojima se traži alibi za neuspeh’

Borjan ističe da je njegova ekipa dominaciju već pokazala.

– Mi smo kvalitet i dominaciju dokazali plasmanom u dve grupne faze Lige Evrope i Lige šampiona, a na ovom meču smo pokazali da možemo da se nadamo i četvrtoj uzastupnoj tituli šampiona Srbije i da je zaslužujemo. Kao kapiten ponosam sam na moje momke, kao i na moj klub koji je jednom pokorio Evropu i iz godine u godinu potvrđuje kvalitet.

Iskoristio je Borjan priliku da malo ‘pecne’ rivala.

Mi ćemo uzvratiti dobro gostoprimstvo igračima i stručnom štabu večitog rivala u prolećnom delu šampionata, a ukoliko budu želeli da pogledaju rezultate dominacije i evropu, a bude dozvoljeno prisustvo publike u Ligi Evrope, ostavićemo im najbolja mesta – podvukao je Milan Borjan.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Žao mi je ovog lika koji samo nebuloznim izjavama skreće pažnju na sebe. Navijač sam Zvezde ali ovom liku nije jasno da bez dobrog Partizana koji nam već nekoliko utakmica za redom pokazuje pre svega de nam je mesto pre svega u Evropi gde smo džak za udaranje i vreća za punjenje. To što se gospoda iz rukovodstva hvale prihodima od Evrope, pa naravno samo to njih i interesuje zbog svojioh džepova. Drugo nekad je fudbal bio sport, a sada industrija gde se vrte kriminalci i okreću ogroman novac, Treće, nekada su igrači Zvezde i Partizana zagrljeni i prijateljski napustali teren i družili se medju sobom ,postojao je zdrav rivalitet medju njima, sada ovakvi likovi sa nebuloznim izjavama samo stvaraju zlu krv i seju mržnju, medju decom, i najsrećniji bi bio kada bi se država konačno setila da kriminalce iz Zvezde i Partizana smesti tamo gde im je mesto i da sport i fudbal vrati sportistima i fudbalerima. Inače derbi je pokazao koliko je naš fudbal,jadan i bedan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter