4
Domaći fudbal

NAKON PENALA ZA ZVEZDU, CRNO-BELA LOŽA JE ‘GORELA’: Objavljen snimak na kojem se čuju rafalne psovke čelnika Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.20 u 12:19

Kao i što smo navikli, i posle ovog derbija mnogo se prašine diglo oko suđenja.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde podelili su bodove, nakon što su odigrali nerešeno 1:1. Gol za crno-bele postigao je Filip Stevanović, a izjednačujući pogodak za srpskog šampiona postigao je Aleksandar Katai sa bele tačke.

Očekivano, u taboru crno-belih su besneli zbog dosuđenog jedanaesterca, doduše, možda više zbog prethodno dosuđenog kornera za crveno-bele, iz koga je kasnije nastao penal za goste.

PROČITAJTE JOŠ: KAKVO JE BILO SUĐENJE NA DERBIJU?: Penal, korner, crveni karton – evo šta o spornim situacijama misli sudijski ekspert!

Na zvaničnom Jutjub kanalu Superlige objavljen je snimak sa jučerašnje utakmice na kome se jasno čuje kako neko u loži na stadionu psuje iz sve snage.

– Je*em vam majku u pi**u cigansku, pi**e jedne ciganske, sram vas bilo! Sve vas je*** u usta – čuje se na snimku.

 

0
0

4 Komentara

  1. Sudeci po recniku, mora da je debeli profesor, lici na njegov nivo vaspitanja i kulture. Neverovatno je gde nadju tako bolesne ljude ispunjene mrznjom. Penal se video iz aviona, a oni i dalje pricaj kako je izmisljen penal. To je klasicno spinovanje, da bi onda za jedno 10 godina pricali o toliko i tolik penala koji ne postoje, a svirani protiv njih. Da li je ikog iz njihove uprave ili tima bar malo sramota, naravno da nije jer imaju djonove umesto obraza.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako njih boli zvezda pa ovo je uzivanje gledati…jedva cekam maj mesec i novu proslavu titule i Boze zdravlja punu marakanu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter