1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan/Twitter

TEŽAK UDARAC ZA KK PARTIZAN: Jedan od najboljih igrača teže povređen – čeka ga duga pauza!

Objavljeno: 18.10.20 u 11:46

KK Partizan uspeo je sinoć da ostvari prvu pobedu u ABA ligi, ali senku na to je bacio veliki hendikep koji je zadesio crno-bele, naime, povreda jednog od najboljih košarkaša.

U pitanju je Ognjen Jaramaz, koji je doživeo težu povredu. On je izašao u prvom poluvremenu i više se nije vraćao u igru, ispostavilo se da je polomio prst.

Prema rečima doktora, čeka ga pauza od najmanje mesec dana.

PROČITAJTE JOŠ: ĐOKOVIĆ NAS JE OPET OSTAVIO BEZ TEKSTA: Nole je ponovo pokazao zašto je ‘VELIKI’ – izašao na ulicu da prošeta psa, a onda… (VIDEO)

– Dva igrača su pala preko njega. Nije bilo otoka, mislili smo da nije strašno. Ali, drugačije se ispostavilo, tako da je pauza sigurno preko mesec dana. On je već ranije imao operaciju na toj ruci. Sad ne liči da će biti potreban zahvat, ali će još jednom sutra pogledati konzilijum ortopeda, pa ćemo saznati više. Ali, svakako nije dobro – rekao je Jakovljević.

Podsetimo da Jaramaz nije jedini koji je povređen u redovima Partizana, ozbiljniju povredu zadobio je i centar Vil Mozli.

FOTO: KK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. firma ovih iz predgradja i malog kalemegdana … vestacke tvorevine … koje na vecini utakmica od kako se udruzise (na kvarno …), po nalogu ili ne uvek povrede nekog od najboljih u kosarkaskoj INSTITUCIJI kk partiza. naravno racznaju da ce tako lakse kroz ligu. kad ovu vest povezes sa onom skrnavom izjavom njihovog jos skrnavijeg trener … tu smo gde smo … u sportu i oko njega.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter