0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

ZAVRŠENE SVE UTAKMICE SUPERLIGE ZA DANAS: Na pet utakmica viđeno 11 golova! Četiri penala, a od toga čak tri na jednom meču!

Objavljeno: 17.10.20 u 18:18

Zanimljiv dan za fudbal u Srbiji!

Odigrano je pet duela.

Inđija – Zlatibor 1:0

Prve su na teren izašle ekipe Inđije i Zlatibora. Konačan rezultat postavljen je već u prvom poluvremenu. U 22. drugom minutu meča Nebojša Bastajić je bio precizan i doneo je svom timu tri boda. 

Voždovac – Spartak Subotica 2:1

Voždovac nastavlja sa odličnim rezultatima. U prethodnih pet kola zabeležili su četiti prvenstvene pobede. Izgubili su samo od Crvene zvezde.

Ajdinović je doneo prednost domaćinu već u 5. minutu utakmice. Japanac Šimura je devet minuta kasnije postigao gol za izjednačenje. Spartak je u 22. minutu imao priliku da preokrene rezultat u svoju korist ali nisu iskoristili jedanaesterac.

Konačan rezultat meča postavio je Nikola Vujnović u 32. minutu.

Javor – Metalac 1:3

Ekipa koju sa klupe predvodi Žarko Lazetić nastavlja da niže dobre rezultate i nakon reprezentativne pauze. Javor je dočekao Metalac u Ivanjici, a gosti su bili ubedljivi.

U 22. minutu sa bele tačke je bio precizan Igor Maksimović. Pet minuta kasnije Jokić je povisio prednost na 0:2 takođe nakon izvođenja jedanaesterca.

Zanimljiv podatak jeste to da je i treći gol na meču postignut iz penala. Ovog puta u korist domaće ekipe. Luković je u 41. minutu smanjio na 1:2.

Pitanje pobednika rešio je Igor Maksimović drugim golom na ovom meču u 70. minutu.

Mladost – Mačva 2:1

Na pogodak se čekalo sve do 41. minuta kada je prednost gostima doneo Branislav Knežević. Ekipa koju sa klupe predvodi iskusni stručnjak Nenad Milovanović napravila je veliki preokret u finišu meča. Prvo je Kos izjednačio rezultat u 77. a deset minuta kasnije Milošević je postavio konačan rezultat i doneo pobedu timu iz Lučana.

Napredak – Radnički Niš 0:0

Najmanje atraktivan meč za gledanje odigran je u Kruševcu. Izjednačene snage na obe strane i velika borba na terenu obeležili su ovoj duel. 

Pogodaka nije bilo ni u prvom, a ni u drugom poluvremnu. Ekipe su osvojile po jedan bod.

FOTO: HotSport

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter