0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mornar/Media PRO

MIHAILO PAVIĆEVIĆ PRED GOSTOVANJE ZVEZDI: Verujemo da možemo do pobede

Objavljeno: 17.10.20 u 12:55

Košarkaši Mornara ostvarili su četiri pobede za samo desetak dana, pa izabranici Mihaila Pavićevića sa mnogo samopouzdanja i pozitivne energije čekaju meč protiv Crvene zvezde.

Derbi trećeg kola ABA lige igra se u Beogradu, u nedelju 18. oktobra, sa početkom u 20 sati. Na papiru, Zvezda slovi za favorita, ali svi koji su pratili ekipu Mornara na početku sezone, svesni su da izabranike Saše Obradovića očekuje pakleno težak zadak u meču koji sledi.

– Naravno da su samopouzdanje i atmosfera u timu na vrhunskom nivou posle četiri uzastopne pobede, odličnih partija i dobrog starta sezone. Svi u timu su fokusirani i odlučni u nameri da od prvog do poslednjeg sekunda pruže maksimum u oba pravca. To je jedini način na pariramo Crvenoj zvedi, koja igra u Evroligi, koja ima moćnu ekipu, raznovrsnu igru u napadu, a odbranu na ivici prekršaja – naglasio je Mihailo Pavićević i nastavio:

Mi smo tokom leta formirali ekipu sa ciljem da se borimo za trofeje i visok plasman u svim takmičenjima u kojima učestvujemo. U do sada odiganim mečevima, uz činjenicu da imamo mnogo prostora za napredak, smatram da imamo osnova da se nadamo ostvarivanju pomenutih ambicija. Pored toga, prikazano protiv Unikahe, Zadra, Cibone i Breše daje nam za pravo da u svakom meču koji sledi, verujemo da možemo do pobede. Ponavljam, cenimo i respektujemo Crvenu zvezdu. Međutim, do poslednjeg atoma snage ćemo se boriti kako bi ostvarili veliki trijumf u Beogradu. Nastojaćemo da uvedemo meč u ritam koji nama odgovara, ali je jasno da se u derbiju koji sledi mnogo pita i Crvene zvezda – zaključio je trener ekipe iz Bara.

Utakmica između Crvene zvezde i Mornara igra se u nedelju, 18. oktobra, sa početkom u 20 časova.

 

 

FOTO: Mornar

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter