0
Evropske lige

FOTO: Real Madrid

LOŠA PARTIJA REAL MADRIDA: Pretrpeli poraz i Ramos se povredio! (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.20 u 20:55

Nećete verovati od koga su izgubili!

Upravo je završen meč petog kola La lige između Real Madrida i Kadiza. Madriđani su pretrpeli poraz na domaćem terenu rezultatom 0:1.

Koliko god zvučalo neverovatno, ekipa za koju igra Filip Malbašić sada se nalazi na prvom mestu španskog prvenstva sa 10 bodova, koliko imaju i Real i Granada.

Kurtoa je od početka meča imao pune ruke posla, međutim, već u 16. minutu gosti su postigli gol.

Negredo je namestio loptu, a Entoni Lozano je lagano poslao u mrežu i doveo svoj tim do velike pobede.

Lozano je krajem prvog poluvremena imao ‘zicer’, ali Kurtoa je još jednom pokazao zašto je jedan od najboljih golmana današnjice.

PROČITAJTE JOŠ: ZAVRŠEN MILANSKI DERBI: Ibrahimović postigao dva gola! (VIDEO)

Drugo poluvreme je umesto Ramosa počeo Eder Militao. Veteran Madriđana je pretrpeo povredu kolena i velike su šanse da neće moći da nastupa na El klasiku.

Luka Jović je u 78. minutu zamenio Tonija Krosa i minut kasnije je zatresao mrežu, ali je taj pogodak poništen jer je Benzema bio u ofsajdu.

Još po jednu šansu imali su Francuz i Srbin, ali nisu uspeli da je pretvore u gol, dok ni protivnici nisu bili bezopasni.

Utakmica je završena istorijskom pobedom za Kadiz, dok Real Madrid sa mnogo problema u sledećem kolu gostuje Barseloni na Kamp Nou.

https://www.youtube.com/watch?v=9h2n8DbS8u4

FOTO: YouTube screenshot

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter