0
Fudbal

LEGENDARNI TRENER PREUZEO EKIPU IZ DRUGE LIGE: Želi da pomogne velikanu i izbori povratak u elitu

Objavljeno: 17.10.20 u 17:12

Odlučio se da prihvati veliki izazov!

Bivši selektor reprezentacija Brazila i Portugala novi je trener Kruzeira. Luiz Felipe Skolari odlučio je da pomogne Kruzeiru i pokuša da vrati ovaj veliki klub među najbolje ekipu u Brazilu. Oni su prethodne sezone prvi put od osnivanja ispali iz najjačeg fudbalskog takmičenja u ovoj zemlji.

PROČITAJTE JOŠ: POZNATE LIČNOSTI EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: Glumci, muzičari, voditelji i sportisti o očekivanjima i rezultatu večitog derbija

Skolari je u karijeri predvodio 16 timova i pravio je fenomenalne rezultate. Čelsi je samo jedan od velikih klubova na čijoj klupi je sedeo ovaj iskusni stručnjak koji sada ima 71. godinu.

Nema sumnje da je uprava Kruzeira napravila veliki posao dovođenjem čuvenog stručnjaka. Tim se trenutno nalazi u zoni ispadanja u drugoj ligi, a videćemo da li će Skolari uspeti da ispravi greške i da li će rezultati biti bolji.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter