2
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

DEJAN STANKOVIĆ PRED VEČITI DERBI: Mi nećemo lepiti ništa po svlačionici, probaćemo da ‘zalepimo’ pobedu (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.20 u 15:45

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je raspoložen za razgovor pred 163. večiti derbi sa Partizanom, koji je na programu u nedelju od 17 časova u Humskoj.

Šef stručnog štaba crveno-belih se dotakao ‘peckanja’ i čarki koje razmenjuju dva tabora proteklih dana, uz napomenu da one ne treba da iskoče iz prijateljskog tona. Iz Humske je stigla informacija da je nedavna izjava direktora crveno-belih Zvezdana Terzića zalepljena na vratima svlačionice večitog rivala.

– Dosta se skoncentrišem na rad sa mojim timom i spremanje ua utakmice. Derbi ima čar, donosi ‘peckanje’ i lepo je dok je na prijateljskoj osnovi. Nemam šta da motivišem igrače, sama reč derbi je dovoljna motivacija. Nećemo ništa lepiti po zidovima, gledaćemo da, tako da kažem, ‘zalepimo’ pobedu na JNA ako bude moguće  rekao je Stanković.

On napominje da ga zapaljive izjve iz komšiluka ne mogu poremetiti.

– Ništa specifično. Derbi je nešto što treba ljubomorno da se čuva u Srbiji. Sve to oko derbija treba da se prihvati kao sportska stvar. U granicama normale, u granicama prijatnosti. To je sve normalno. Ništa me neće uplašiti. Nikakav natpis me neće učiniti boljim na terenu nego što jesam – ističe strateg Zvezde.

 

FOTO: Youtube/printscreen

0
0

2 Komentara

  1. Hahaha, Deki u vrhu najgorih trenera Zvezde , idi u BG zonu ti ćeš se tamo boriti za opstanak. Koja beda od trenera, zna li taj bar da nacrta neku taktiku sa temperama bar, Zvezdo sam vas sudije nose, vi ste cirkus srpskog fudbala, poznati na balkanu. Ahahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter