1
Domaći fudbal

FOTO: SANDIĆ

STOJKOVIĆ JE PUN RESPEKTA: ‘Deki je to dobro posložio, sigurno ću imati dosta posla’

Objavljeno: 16.10.20 u 16:18

U nedelju od 17 časova na stadionu Partizana odigraće se 163. večiti derbi.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević odredio je da na golu njegovog tima bude iskusni čuvar mreže, Vladimir Stojković.

Zbog situacije sa korona virusom, tribine stadiona Partizana biće ‘prazne’.

– Ispade da dobro branim samo kad je stadion ispunjen – sa osmehom je rekao Stojković na konferenciji za medije i dodao:

Najlepše je za fudbalera ako može da igra pred 100.000 navijača, nebitno čijih. Niko nije srećan ako mora na teren pod teškim uslovima kakve su prazne tribine. Biće hendikep za sve što nema publike, ali i bez njeg derbi nosi dovoljno inspiracije i biće kao i svaki dosad. Nadam se da ću da odigram još dosta mečeva u derbijima jer je svaki novo dokazivanje.

U Humksoj se vredno radilo tokom prelaznog roka, dosta novih imena se nalaze u taboru crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ: NEMANJA MILETIĆ ZA HOTSPORT: Miljenik navijača Partizana pred predstojeći derbi – ‘Daće Bog da se tradicija nastavi’

– Derbi uvek nosi povišenu koncentraciju, ko god da igra. Ovako velika utakmica se ne igra često na našim prostorima i zato nisu bitna imena. Sveža krv uvek dobro dođe, s nekim od novajlija sam igrao u reprezentaciji, nema tajni između nas. Siguran sam da će šef struke da nas namesti.

Stojković smatra da se Dejan Stanković dobro snašao na klupi crveno-belih, i očekuje da će srpski šampion imati dosta šansi.

– Dejan Stanković je to dobro posložio. Nemam dilemu da će biti posla za mene i velike borbe svih 90 minuta. Igramo najveću utakmicu srpskog fudbala, za očekivati je da šampion ima dosta šansi – zaključio je Vladimir Stojković.

FOTO: Sandić

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter