0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

ŠĆEPANOVIĆ PRED GOSTOVANJE U ŽELEZNIKU: Trener crno-belih je optimističan – ‘FMP se sedam dana pripremao za nas, moramo biti na oprezu’

Objavljeno: 16.10.20 u 16:50

U 3. kolu ABA lige, crno-beli će igrati na gostujućem terenu protiv FMP-a. Meč je na programu 17. oktobra od 21 čas.

Ekspedicija Partizana se u četvrtak vratila iz Kazanja i tokom današnjeg dana se priprema za novi izazov u regionalnom šampionatu.

Pred duel sa ekipom FMP-a, trener Partizana, Vlado Šćepanović je izjavio:

– Očekuje nas duel protiv ekipe koja će nas dočekati maksimalno motivisana i spremna nakon što se sedam dana pripremala za nas. Ukoliko želimo da ih savladamo, oprez, koncentracija i borbenost moraju biti na najvišem nivou tokom cele utakmice. U dosadašnjem delu sezone nismo pokazali svoj potencijal koji je ogroman, ali verujem da ćemo već od sutrašnje utakmice početi da igramo dobro u kontinuitetu – poručio je Šćepanović.

Centar crno-belih Nikola Janković pred duel u Železniku poručuje:

PROČITAJTE JOŠ: NEMANJA MILETIĆ ZA HOTSPORT: Miljenik navijača Partizana pred predstojeći derbi – ‘Daće Bog da se tradicija nastavi’

– Težak i važan ispit za nas na kojem je važno da pokažemo zrelost, hladnu glavu i borbenost za svaku loptu. FMP protiv nas uvek igra sa maksimalnom motivacijom i željom da svaki naš propust kazni. Na nama je da im to ne dozvolimo. Siguran sam da je kvalitet na našoj strani, ali to moramo da pokažemo na terenu – istakao je Janković.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter