0
Domaći fudbal

PONOVO ĆEMO GLEDATI FUDBAL NA ‘KROVU’: Zmajevi dočekuju Spartak!

Objavljeno: 16.10.20 u 13:17

Posle dve nedelje pauze, fudbal se vraća na Krov! U 11. kolu Ling Long Superlige Srbije, ekipa Voždovca dočekuje Spartak u subotu od 16 časova.

Zmajevi su u dosadašnjem toku prvenstva ostvarili pet pobeda, jedan remi i četiri poraza te zauzimaju deveto mesto na tabeli, dok je ekipa iz Subotice na petoj poziciji sa šest pobeda, jednom nerešenom i tri poraza.

Zmajevi su reprezentativnu pauzu iskoristili da se odmore ali i pripreme za nastavak takmičenja te su proteke nedelje bili na mini pripremama u Topoli, a potom su odigrali i prijateljski meč protiv Metalca koji je završen bez golova.

PROČITAJTE JOŠ: NEMANJA MILETIĆ ZA HOTSPORT: Miljenik navijača Partizana pred predstojeći derbi – ‘Daće Bog da se tradicija nastavi’

Šef struke Jovan Damjanović ističe da je pauza došla u pravom trenutku, ali da je ekipa Spartaka veliki izazov i prava motivacija za njegov tim.

– Dolazi nam ozbiljan protivnik! Dugo su na okupu, imaju individualni kvalitet i samo mesto na tabeli govori o njima. S druge strane, mi imamo svoje ciljeve, obaveze, želje i tu se ništa ne menja. Na dobrom smo putu, ali moramo u subotu biti na jako visokom nivou jer samo tako možemo do uspeha – poručio je Damjanović.

Jedan od iskusnijih igrača među Zmajevima Miloš Stojčev smatra da je uvek prednost igrati na Krovu iako protivnik važi za favorita.

PROČITAJTE JOŠ: BRANKO JOVIČIĆ ZA HOTSPORT: Ljubimac ‘Delija’ o derbiju, reprezentaciji, novom klubu – a za navijače ima posebnu poruku!

– U odličnoj smo formi i želimo da nastavimo sa dobrim igrama iz prethodnih utakmica. Igramo na našem terenu gde smo u poslednja dva meča ostvarili dve važne pobede i to će nam biti vetar u leđa. Spartak je favorit i odlično su otvorili sezonu, pa očekujemo ozbiljnu borbu za bodove – poručio je Stojčev.

Meč između Voždovca i Spartaka igraće se u subotu sa početkom u 16 časova na Stadionu FK Voždovac.

FOTO: FK Voždovac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter