0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

OGLASIO SE NEBOJŠA ČOVIĆ: Parama upravljaju lica koja nisu ovlašćena, a o tome kako se trošio novac, tek ćemo razgovarati!

Objavljeno: 16.10.20 u 18:17

Prvi čovek kluba sa Malog Kalemgdana Nebojša Čović govorio je o temama koje su ovih dana aktuelne u ABA ligi.

U poslednje vreme dosta se govorilo o tome da je račun ABA lige blokiran upravo od predsednika KK Crvena zvezda, međutim, juče se pojavila informacija da je prvi čovek Budućnosti zajedno sa još 11 klubova odblokirao račun, a više o tome, pročitajte OVDE.

– Imamo pravno oblikovanu ligu onako kako treba. Račune ABA lige koje puni Srbija sitnim parama, dva miliona evra godišnje ili po sezoni, upravljaju neke gospođe Dolores, uz svo uvažavanje. Upravljaju lica koja nisu ovlašćena. O tome kako su trošene pare ćemo tek razgovarati. Što se tiče nastavka ABA lige, svi smo za nastavak, ali da vidimo to sa koronom – rekao je Čović u emisiji ‘Fokus’ na TV B92.

I situacija u Evroligi je ‘uzdrmana’ s obzirom da je dosta igrača zaraženo korona virusom.

PROČITAJTE JOŠ: TRENUTNO JE ‘NEREŠENO’: U Hofenhajmu, kao i u Zvezdi, dvojica fudbalera zaražena koronom!

Mislim da nije realno, to je bilo moguće u NBA. Tamo imate timove iz jedne države, samo jedan tim nije. NBA ima toliko para da može da napravi takav prisutp. Evroliga nema toliko para. NBA ima prostor da to napravi. Evroliga će nastaviti takmičenje, mislim da će biti sklonjena ova mera da timovi gube 20:0. To je bezveze, pa ćemo videti dokle ćemo doći. Svi smo opredeljeni da igramo, kao i u ABA ligi. Kada je zaustavljena ABA liga u martu, ja sam rekao ne da imamo problem da nastavimo sezonu 19/20 nego ćemo da imamo problem da počenmo 20/21. Tada su stručnjaci pojedini koji sede u ABA ligi ismejavali sa tim stvarima, a sada ih nigde nema – rekao je Nebojša Čović.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter