0
Evropske lige

FOTO: Twitter

ITALIJANSKI MINISTAR SPORTA SE ‘PREPUCAVA’ SA RONALDOM: ‘Nemaš pravo da lažeš i budeš arogantan zato što si poznat’

Objavljeno: 16.10.20 u 21:15

Italijanski ministar sporta Vinćenco Spadafora poručio je Kristijanu Ronaldu da treba da prizna odgovornost i time postavi dobar primer.

Ronaldo je tokom boravka u kampu reprezentacije Portugala otkrio da je zaražen korona virusom, ali je umesto u rodnoj zemlji, otišao u Italiju.

Time je po rečima Spadafore prekršio Covid-19 protokol i doveo je ljude oko sebe u opasnost.

Ronaldo se u petak branio da to nije tačno, rekavši da je „vazdušnom ambulantom“ doleteo u Italiju i da nikog nije ugrozio.

– Veštine određenih igrača im ne daju za pravo da budu arogantni, da ne poštuju institucije i da lažu. Istina što je više neko poznat, to treba veću odgovornost da oseća i promisli pre nego što progovori kako bi postavio dobar primer – rekao je Spadafora agenciji ANSA.

Time je direktno prozovao Ronalda, koji je svoj ‘slučaj’ i razloge dolaska u Italiju objasnio putem društvenih mreža.

– Nemam nameru da se doveka bavim ovim pitanjem. Stojim iza onoga što sam rekao u četvrtak i što se tiče napuštanja hotela od strane nekih igrača Juventusa, a ovo je zasnovano između ostalog i na komunikacijama kluba sa torinskim zdravstvenim autoritetima  objasnio je Spadafora.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ronaldo od kuće u punoj opremi bodri Portugal protiv Švedske! #Cristiano #Ronaldo #Portugal #Sweden

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter