1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POVREĐEN VEZISTA CRVENO-BELIH: Mladi talenat starter na večitom derbiju!

Objavljeno: 15.10.20 u 16:16

Doći će do izmena u standardnom sastavu Crvene zvezde.

Saznanje da igrač je igrač crveno-belih, Željko Gavrić, pretrpeo povredu zadnje lože verovatno će dovesti do promene celokupne strategije tima.

Kako navodi ‘Mozzart sport’, derbi će početi pretalentovani Strahinja Eraković. U ovog fudbalera mnogi sa klupe kluba, imaju puno poverenja, uzimajući u obzir njegova ranija izdanja.

U mlađim kategorijama je bio prvotimac u susretima sa Partizanom. Takođe je bio kapiten u kadetima i omladincima.

Ove sezone je debitovao za prvi tim Crvene zvezde i do sada ima četiri nastupa u Superligi Srbije.

FOTO: FK Crvena zvezda

PROČITAJTE JOŠ: NOVI POTENCIJALNI PROBLEM ZA ZVEZDU: Crveno-beli čekaju Kangine rezultate na korona virus!

Gavrić je povredu zadobio tokom reprezentativnih obaveza, i iako se radi na njegovom oporavku, male su šanse da će nastupati na večitom derbiju. Kao drugi bonus umesto njega će doći Mohamed el Fardu Ben

S obzirom da će Eraković igrati u startnih jedanaest, neko od dvojice iskusniji štopera, Degenek ili Milunović, će početi meč na klupi.

Veće su šanse da se Stanković odluči za duo Eraković-Degenek jer ova dvojica igrača poseduju sličan stil igre i zajedno bi bolje funkcionisali.

FOTO: FK Crvena zvezda

 

0
0

1 Komentara

  1. Voleo bih da je istina da će na derbiju protiv Pogrebnika igrati Eraković i Gavrić, ali s obzirom da znam da Zvezdu vode Afro fanatici, ne verujem da će u timu biti niko od mladih talenata Zvezde, jer očigledno je da moraju igrati limitirani afrički cirkusanti koje neko naziva “kapitalcima”. Kada posle derbija protiv Pogrebnika ikao I u Hofenhajmu, doživimo neuspeh sa limitiranim “kapitalcima”, možda će se promeniti svest!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter