3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

MIJAILOVIĆ SE OGLASIO POSLE NOVOG PORAZA: Evo šta je rekao prvi čovek KK Partizan, dotakao se i Vlade Šćepanovića!

Objavljeno: 15.10.20 u 13:30

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović rekao je da niko nije zadovoljan kako su crno-beli počeli sezonu, ali da klub ne živi od pet utakmica.

Od pet odigranih mečeva u novoj sezoni, izabranici Vlada Šćepanovića poraženi su na četiri duela, od Borca i Budućnosti u ABA ligi, Huventuda i Uniksa u Evrokupu, dok je jedini trijumf ostvaren protiv Venecije.

– Niko nije zadovoljan načinom na koji smo otvorili sezonu. To je razlog da se zamislimo i da tražimo rešenje za izlazak iz trenutne situacije. Da li brinem? Za Partizan morate brinuti i kada gubi i kada dobija – rekao je Mijailović za portal 24sedam.rs.

Prvi čovek Partizana upitan je i o poziciji trenera Šćepanovića.

– Verujem da je treneru i igračima teže nego svima koji ih kritikuju. Ne želim da govorim o poljuljanoj ili nepoljuljanoj klupi. Situacija nije onakva kakvoj smo se nadali, ali Partizan ne živi od pet utakmica. Upirati prstom je lako. Hajde da vidimo šta su uzroci i šta je rešenje. Verujem da ćemo rešenje pronaći – rekao je Mijailović.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter