2
AdmiralBet ABA Liga

DRAGAN BOKAN USPEO: Odblokiran račun ABA lige, 11 klubova podržalo prvog čoveka Budućnosti!

Objavljeno: 15.10.20 u 14:40

Predsednik KK Budućnost Dragan Bokan i advokatski tim, u saradnji sa klubovima, uspeli su da odblokiraju račun ABA lige.

Kako prenose ‘Vijesti’, klubovima su ponovo na raspolaganju sredstva u zagrebačkoj ‘Raiffeisen banci’ i na taj način omogućeno je nesmetano poslovanje i ispunjavanje finansijskih obaveza.

PROČITAJTE JOŠ: MIJAILOVIĆ SE OGLASIO POSLE NOVOG PORAZA: Evo šta je rekao prvi čovek KK Partizan, dotakao se i Vlade Šćepanovića!

Klubovi koji su podržali ovu odluku su Cedevita Olimpija, Mornar, Partizan, Zadar, Mega, Igokea, Primorska, Krka, Budućnost Voli, Borac i Split.

0
0

2 Komentara

  1. A pudlica iz predgradja,da li je ona podrzala odluku!!???lako je njemu da opstruira kada ima vucuca kao pidrsku,i dovidi igrace o trosku poreskih obveznika,svuda besparica samo kod njega vucic sipa u mutantsku kasicu dok ne presusi na vlasti,mali coric je najvece zlo koje se iznedrilo u aba ligi,i ovaj tutor koji ga podhranjuje sa novcem poreskih obveznika!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter