0
Fudbal

FOTO: FSS

PRENOS NEĆE MOĆI DA GLEDA POLA SRBIJE: Poznato je gde večeras možete da gledate ‘Orlove!’

Objavljeno: 14.10.20 u 12:45

Evo gde možete da gledate večerašnju utakmicu.

Fudbalska reprezentacija Srbije oduševila je javnost nakon pobede protiv Norveške u Ligi nacija. Zatim je usledio poraz od Mađara, a večeras, ‘Orlovi’ će imati priliku za ‘popravni ispit’.

Našu reprezentaciju očekuje utakmica sa Turskom, koja je na programu večeras od 20.45. Navijači će taj duel moći da gledaju na kanalu ‘Nova S’.

PROČITAJTE JOŠ: U ODABRANOM DRUŠTVU: Veliko priznanje za Nemanju Vidića – srpski fudbaler u TOP 10 najboljih kapitena u istoriju PL!

Utakmica će se odigrati pred preznim tribinama stadiona ‘Turk telekom’ zbog mera zaštita od korona virusa, a mnogi navijači biće uskraćeni za ovo zadovoljstvo, jer će samo moći da gledaju oni koji imaju pomenuti kanal u svom televizijskom paketu.

‘Orlovi’ će večeras u grupi B igrati protiv Turske, što je ujedno i prvi revanš u grupi, jer je Srbija već odigla po jedan duel sa svim rivalima, izgubila od Rusije i Mađarske, a nerešno igrala upravo sa Turskom.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter