0
Domaći fudbal

NAPADAČ ČUKARIČKOG PRED NASTAVAK PRVENSTVA: ‘Radili smo vrlo dobro, atmosfera je sjajna’

Objavljeno: 14.10.20 u 17:45

Superliga Srbije se nastavlja u petak.

Nakon reprezentativne pauze ekipe su spremne za nastavak takmičenja. Čukarički u petak dočekuje ekipu Proletera od 18:00h.

-Radili smo vrlo dobro, atmosfera je sjajna, činjenica da nismo bili kompletni nije uticala na kvalitet treninga  – rekao je napadač Čukaričkog Marko Šarić.

Pričao je o problemima sa povredama.

– Imali smo dosta povređenih igrača, srećom taj broj se sada prilično smanjio. Nadam se da će se i Miladin Stevanović uskoro vratiti i da ćemo biti u kompletnom sastavu, sa izuzetkom kapitena Docića koji se takođe oporavlja – istakao je Marko.

Vidi se da mu je fudbal baš nedostajao.

Baš sam se uželeo fudbala, jedva čekam utakmicu sa Proleterom. Čini mi se da nikad nisu imali bolju ekipu, ali i rezultate, nego što je to slučaj ove sezone. Sasvim dovoljan podatak za respekt, ali ne bih mnogo pričao o njima. Ipak oni dolaze na Banovo brdo, jasno je da ako budemo na našem nivou, neće biti problema. Na nama je da pokažemo da je meč u Subotici bio samo naš loš dan. Jednosatvno, Spartak je bio bolji u tom susretu, zasluženo je pobedio.

PROČITAJTE JOŠ: DONETA JE ODLUKA: Poznato je ko će deliti pravdu na derbiju

Na sve sam spreman, šta god šef bude tražio. Silno sam motivisan i radujem se svakom novom izazovu. U Čukaričkom sam već osam godina, ovde je od igrača od mene duže samo Stefan Šapić, za kojeg u šali kažemo da je na Banovom brdu od rođenja. Sada se kockice slažu, dešava se upravo ono o čemu sam i maštao, da imam ulogu u prvom timu Čukaričkog. Ulazim u možda i najbolje godine, zreliji sam i iskusniji. Ali, imam još mnogo prostora za napredak, moram još mnogo toga da naučim od starijih igrača – istakao je napadač za sajt kluba u kome nastupa.

Kratko je prokomentarisao narednog protivnika.

Biće to tvrda utakmica, znamo da su veoma disciplinovana ekipa. Postigli su deset golova, primili samo sedam, igraju prilično čvrsto. Spremni smo za bilo kakav razvoj situacije na toj utakmici, ali naravno da bi najbolje bilo da je dobro otvorimo. Ako i ne bude tako, borićemo se do kraja utakmice – dodaje Šarić.

U prvenstvu se vodi velika borba za najbolje pozicije na vrhu tabele.

Čini mi se da će ove sezone biti daleko veća konkurencija za plasman u Evropu. Ima dosta kvalitetnih ekipa, dosta ujednačenih, naša je takođe zaista odlična. Sa serijom pobeda brzo bi se vinuli u vrh, među prve tri ekipe, šansa da krenemo je već protiv Proletera. Jeste da imamo težak raspored, ali na tim utakmicama se prepoznaju pravi igrači. Volimo izazove, biće nam teško i u Novom Pazaru, tvrd je teren, ali i u Kupu Srbije imamo velike ambicije, tako da rivala ne smemo da biramo – zaključio je fudbaler za sajt kluba.

FOTO: FK Čukarički

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter