0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MARIN GA PREPORUČIO: U Humsku stigla ponuda iz Saudijske Arabije – Partizan ostaje bez još jednog napadača!

Objavljeno: 14.10.20 u 14:46

Crno-beli bi mogli da ostanu bez još jednog napadača.

Umar Sadik je napustio redove Partizana pred kraj prelaznog roka, i delovalo je da je to poslednja aktivnost crno-belih ovog leta što se tiče transfera.

Međutim, na adresu Humske stigla je ponuda iz daleke Saudijske Arabije. Naime, klub Al Raeda zainteresovan je za usluge napadača Nemanje Nikolića, saznaje ‘Telegraf’.

PROČITAJTE JOŠ: PROTOKOL JE JASAN: Postavlja se pitanje da li će se derbi odigrati zbog korone – evo odgovora!

Nikolića bi u novom klubu dočekao Nemanja Miletić, koji je takođe napustio Partizan u ovom prelaznom roku.

Šef stručnog štaba Al Raeda, Besnik Hasi želi da u svoje redove dovede još jednog napadača, dobio je preporuku za Nikolića, a za mišljene upitao bivšeg kapitena Crvene zvezde Marka Marina.

Nekadašnji fudbaler crveno-belih imao je samo reči hvale za napadača Partizana, koji je trenutno na pozajmici u Spartaku iz Subotice.

Ovo bi mogla da bude dobra ‘finansijska injekcija’ za crno-bele, s obzirom da je klub iz Saudijske Arabije za napadača odredio budžet od preko milion evra.

PROČITAJTE JOŠ: PRENOS NEĆE MOĆI DA GLEDA POLA SRBIJE: Poznato je gde večeras možete da gledate ‘Orlove!’

Podsetimo, Nemanja Nikolić je u Partizan stigao u leto 2018. godine, upravo iz Spartaka, gde je trenutno na pozajmici i to u transferu vrednom 350.000 evra.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter