0
Domaći fudbal

IZ TSC-a PORUČUJU: ‘Važno nam je da pobedimo Novi Pazar’

Objavljeno: 14.10.20 u 14:18

Fudbaleri TSC Bačka Topola u petak, 16. oktobra, od 18.00 sati, dočekuju ekipu Novog Pazara u 11. kolu Prve lige Srbije, uvereni da će uspeti da pruže dobru igru i da će upisati još jednu pobedu u borbi za bolji plasman u Superligi.

– Nema lakog protivnika u ovom takmičenju, a u petak dočekujemo Novi Pazar koji je pokazao da je izuzetno nezgodna ekipa. Uspeli su da pobede i Vojvodinu i Partizan i da odigraju nerešeno u Subotici, tako da nema sumnje da će utakmica koja nas očekuje biti zahtevna. Sa druge strane, nama je ova utakmica jako bitna, jer smo pretrpeli poraz u poslednjoj utakmici protiv Proletera, a nova tri boda u ovom meču značila bi nam priključenje gornjem delu tabele – rekao je Marko Jovanović, asistent trenera.

Napadač Vladimir Silađi ocenio je FK Novi Pazar kao teškog protivnika, koga niko ne sme da potceni. 

– Na domaćem terenu, u utakmicama protiv Partizana i Vojvodine, pokazali su da mogu da se nose sa najboljim ekipama u ligi . Očekuje nas teška utakmica, ali mislim da je sve na nama i da će trener uspeti da nas dobro organizuje i da ćemo pobediti na domaćem terenu u Senti – rekao je on.

Silađi je dodao da je imao problem sa lakšom povredom, koja je sada sanirana.

PROČITAJTE JOŠ: PROTOKOL JE JASAN: Postavlja se pitanje da li će se derbi odigrati zbog korone – evo odgovora!

– Konkurišem za ekipu, a na šefu stručnog štaba je da odluči da li ću biti među startnih jedanaest. Ukoliko budem, pokazaću da ono što sam postigao u prošloj sezoni nije mala stvar i da ću nastaviti seriju kakvu sam imao u prva dva kola – dodao je Silađi.

Defanzivac Srđan Grabež izjavio je da očekuje da će meč sa Novim Pazarom biti ‘tvrda utakmica’, ali je istakao da TSC, kao i uvek, ide na pobedu i na nova tri boda.

– Siguran sam da ćemo igrom u petak pokazati da zaslužujemo bolju poziciju na tabeli od trenutne. Ja se vraćam posle duže pauze, imao sam zdravstvenih problema, ali to je iza mene i nadam se da ću ispuniti očekivanja stručnog štaba. Pazar ima dobar navalni deo, ali postavićemo se, uradićemo svoje kako znamo i umemo i nadam se da će to biti dovoljno da uzmemo tri boda što nam je i cilj na svakoj utakmici – rekao je Grabež.

U prošlom, 10. kolu, ekipa TSC je u Novom Sadu izgubila od Proletera rezultatom 1:0 i trenutno zauzima 10. mesto na tabeli sa 14 bodova iz 4 pobede, dva remija i 4 poraza. Novi Pazar je 13. na tabeli sa 12 osvojenih bodova.

Utakmica TSC – Novi Pazar igraće se u petak, 16. oktobra od 18.00h, na stadionu u Senti.

FOTO: TSC

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter