0
Evrokup

BIVŠI REPREZENTATIVAC PONOVO U RUSIJI: Igraće u Evrokupu – Paunić je novi igrač Lokomotive Kubanj!

Objavljeno: 14.10.20 u 15:15

Nekadašnji reprezentativac Srbije Ivan Paunić novi je igrač Lokomotive iz Kubanja, preneo je ruski klub.

Iskusni srpski košarkaš, posle kraćih epizoda u Šemidoru iz Teherana i Mega Sokerbetu, stiže u tim koji će u drugom najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju biti jedan od kandidata za najviši plasman.

– Zadovoljan sam. Poklopile su nam se ambicije. Nadam se da će me zdravlje poslužiti i da ću se vratiti na veliku scenu i pružiti dobre partije u dresu Lokomotive. Ugovor smo danas potpisali, pa verujem da ću posle kompletne papirologije imati priliku da debitujem već sledeće nedelje – ističe Paunić.

Paunić je karijeru počeo u Partizanu, bio je u Belgiji, Grčkoj, Italiji, Španiji, Ukrajini, Crnoj Gori, Turskoj, Iranu, ali i u Rusiji kao član Nižnjeg.

PROČITAJTE JOŠ: DELIJE GA PAMTE PO SJAJNOM POGOTKU NA DERBIJU: Bivši napadač Crvene zvezde o svojim počecima, uzorima, povratku na ‘Marakanu’ – a onda se dotakao i srpske rakije!

Sa reprezentacijom Srbije ima evropsko srebro iz Poljske (2009), tri juniorska zlata, ali i još jedno zlato i srebro sa Univerzijada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter