in , ,

NE ZASLUŽUJEM OVAKAV LINČ: Oglasio se muškarac koji je napao Oliveru Jevtić!

Sofijski maraton obeležio je veliki skandal u kom je napadnuta srpska atletičarka Olivera Jevtić, a sada je postalo jasno i ko je vinovnik velikog incidenta.Bugarski mediji su se vrlo brzo pobrinuli da vinovnik incidenta bude prepoznat, u pitanju je izvesni mladić Bojan Vačev.

Bojan ističe da nije imao nameru da povredi srpsku atletičarku.

Želim da iskoristim svoje pravo i odgovorim. Naglašavam da sudar nije bio nameran i da nije nastao iz nekih sebičnih potreba. Lično ne poznajem Oliveru Jevtić i želim da iskoristim ovu priliku da se iskreno izvinim njoj i njenim najbližima zbog traume koja je sprelila da učestvuje u događaju – počeo je svoje pravdanje Vačev, iako se sa na snimku vidi drugačije.

PROČITAJTE JOŠ: KORONA SE VRATILA NA MARAKANU: Zvezda u velikom problemu pred derbi – jedan od najboljih fudbalera zaražen virusom!

On demantuje spekulacije da je dobio novac da Oliveru izbaci iz trke.

– Sumnje javnosti da me je finansijski motivisala treća strana su apsolutno lažne i duboko su me pogodile. Ne mogu da verujem da sam zaslužio ovakvu inkviziciju i linč, a jasno mi je da ih ima nakon čitanja brojnih poruka koje sam dobio na društvenim mrežama.

Vačev je na kraju rekao ‘da je sve samo stvar njegovog neiskustva’.

Snimak napada na Oliveru, pogledajte OVDE.

– Žao mi je zbog nesrećne situacije i molim sve koji su odgledali snimak da shvate da je adrenalin bio na visokom nivou, a u kombinaciji sa vremenskim uslovima i nedostatkom profesionalnog iskustva, to je dovelo do mojih nekoordinisanih pokreta koji su doveli do incidenta. Nadam se da će uvažena organizacija Maraton Sofije ubuduće obratiti pažnju na razliku u veštinama amatera i profesionalaca, tako što će ih podeliti i slabijima pružiti početnu prednost. Želim brz oporavak srpskoj sportistkinji i nesmetan nastavak karijere – poručio je napadač na Oliveru.

FOTO: Screenshot/Facebook

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ŠĆEPANOVIĆ PRED SUTRAŠNJI MEČ: Niko ne može da preti Uniksu u Kazanju!

VELIKO PRIZNANJE ZA KAPITENA PARTIZANA: Novica Veličković je simbol kluba!