0
Fudbal

FOTO: FSS

DEBITANT U DRESU ‘ORLOVA’ PORUČUJE: Hvala Tumbakoviću na ukazanom poverenju, učiniću sve da ga opravdam!

Objavljeno: 13.10.20 u 12:49

Za fudbalsku reprezentaciju Srbije, u duelu protiv Mađarske, debiovao je dvadesetogodišnji Dušan Vlahović.

Ljubiša Tumbaković pružio je šansu mladom napadaču, i upravo je Vlahović imao najbolju priliku na meču, ali nažalost nije uspeo da upiše svoj prvenac u dresu ‘Orlova’.

– Drago mi je što sam upisao debi za ‘A’ reprezentaciju, ali ostaje gorak ukus u ustima zato što nismo uspeli da pobedimo Mađarsku. Taj meč je iza nas, već smo ga zaboravili i okrećemo se duelu sa Turskom. To će nam biti generalna proba za duel sa Škotskom, koji će odlučiti ko će na Evropsko prvenstvo sledeće godine – rekao je Vlahović.

Nekadašnji fudbaler Partizana najmlađi je član ‘A’ selekcije Srbije uz štopera Strahinju Pavlovića.

– Sve je ovo novo za mene. Prošao sam kroz sve reprezentativne selekcije, ali je igranje za najjači tim nešto posebno. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam tu. Saigrači su me sjajno prihvatili, sa mnogim momcima sam igrao zajedno, sa nekima se i privatno družim. Hvala selektoru Tumbakoviću na ukazanom poverenju, a ja ću učiniti sve da ga opravdam.

PROČITAJTE JOŠ: SRPSKI RUKOMETAŠ POSTAO HIT NA INTERNETU: Nonšalantno, da ne može gore – igra odbranu sa rukama na kukovima! (VIDEO)

Podsetimo, ‘Orlovi’ su otputovali u Istanbul gde ih sutra očekuje meč protiv Turske u Ligi nacija.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter