0
Evropske lige

PREKID SARADNJE: Modrić napušta Real Madrid?!

Objavljeno: 12.10.20 u 17:15

Vezista je sa ovim klubom osvojio doslovno sve!

Reprezentativcu Hrvatske, Luki Modriću, za manje od godinu dana ističe ugovor sa Madriđanima.

Modrić se Realu pridružio 2012. godine i od tada je jedan od glavnih igrača, organizator igre svetske klase preko kog su se odvijale najbolje akcije.

Sa ovim klubom, hrvatski vezista je osvajao Ligu Šampiona, bili su prvaci Španije i sveta. Dobitnik je Zlatne lopte 2018. godine zbog izuzetnog reprezentativnog i klupskog učinka.

PROČITAJTE JOŠ: ‘NAJLUĐI’ AUTOGOL U ISTORIJI FUDBALA: Golman postao predmet podsmeha, mnogi ga optužuju da je ovo namerno uradio! (VIDEO)

Ovom 35-godišnjaku ugovor ističe u junu 2021. godine i već se vodi diskusija gde će nastaviti karijeru.

– Idemo od utakmice do utakmice, pa ćemo videti. Naravno da bih voleo da ostanem u Realu, ali sam svestan da sam u određenim godinama i da klub treba da uradi ono što je u njegovom interesu. Sve dok se osećam bitnim u Realu, voleo bih da ostanem, a kada i ako se to promeni, potražiću novi izazov – rekao je Modrić.

Pominju se mogući transferi u američku fudbalsku ligu, a tokom ovog prelaznog roka Inter je bio zainteresovan za Hrvata, ali dogovor nije postignut.

Po svemu sudeći, vrlo je verovatno da će od sledećeg leta Modrić braniti boje nekog drugog tima, možda i na drugom kontinentu.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter