0
AdmiralBet ABA Liga

PAVIĆEVIĆ ZADOVOLJAN NAKON MEČA: ‘Čestitam igračima! Postajemo pravi tim!’

Objavljeno: 12.10.20 u 21:44

Trener ekipe iz Bara je govorio nakon pobede.

Nastavio je Mornar sa odličnim rezultatima. Večeras je na red došla ekipa Cibone iz Zagreba. Klub iz Crne Gore slavio je rezultatom 109:68.

Čestitam igračima, shvatili su utakmicu kako sam i tražio od njih. Maksimalno ozbiljno prilazimo svakoj ekipi, sa respektom, što na početku ABA lige daje rezultate. Svi su igrali i pokazali zavidnu volju i želju u napadu i odbrani, a to me pogotovo raduje. Polako, ali sigurno dolazimo do igre koja će biti naš prepoznatljiv stil, a izdvojio bih 32 asistencije. To me čini izuzetno srećnim, odavno me niste videli da sam stajao i gotovo 30 sekundi aplaudirao kad je u napadu bilo sedam, osam pasova i završilo se laganim poenima. To je ono što košarku čini košarkom – rekao je iskusni stručnjak.

Smatra da postaju pravi tim i da poseduju individualni kvalitet.

Mi jesmo skup dobrih pojedinaca, ali tim dobija utakmice, tim osvaja titule, a ne pojedinci. Zaista me raduje što postajemo pravi tim – kaže on.

Nastavljaju pripreme za nastavak sezone.

Čeka nas utakmica sa Brešom, koja je podednako jaka kao Unikaha, kao i sve ekipe u našoj grupi. Sve zavisi kako je ko raspoložen i kako se spremi. Posle te utakmice, gostujemo Crvenoj zvezdi u Beograd, koja izgleda dominantno, moćno, ali videćemo ko će izgledati moćnije u nedelju. Sada je fokus na duelu koji sledi. Cilj protiv Breše se nameće sam po sebi – zaključio je Pavićević.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter