1
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

‘NAJLUĐI’ AUTOGOL U ISTORIJI FUDBALA: Golman postao predmet podsmeha, mnogi ga optužuju da je ovo namerno uradio! (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.20 u 15:45

Neverovatan gol viđen je na meču 10. kola Prve lige Srbije između Dinamo Vranja i Železničara iz Pančeva.

Golman Dinama iz Vranja Miroslav Orlić ući će u istoriju fudbala kao čovek koji je postigao jedan od najneverovatnijih autogolova u istoriji fudbala!

On je proteklog vikenda, na meču Dinamo Vranje – Železničar Pančevo, gde je njegov tim pobedio sa 3:1, na neverovatan način pogodio sopstvenu mrežu. 

Dinamo je imao prednost od 3:0 i delovalo je da će tim rezultatom i slaviti, ali je onda u 88. minutu golman Orlić na neverovatan način zatresao svoju mrežu.

On je pokušao da baci loptu van kaznenog prostora, ali mu je ona ispala iz ruke i otišla u suprotnom smeru, ka njegovom golu. Ni odbrambeni ograč Vranjanaca nije uspeo sa gol linije da spreči loptu da uđe u mrežu, pa je tako konačan rezultat bio 3:1.

Na snimku Prve lige Srbije mogao se čuti i smeh malobrojnih ljudi koji su imali mogućnost da gledaju meč, kao i onih koji su to radili gledajući izvan stadiona kroz ogradu, a koji su bili smešteni baš kod tog gola.

Mnogi su posumnjali da je to golman i svesno uradio, uz optužbe u komentarima da je verovatno u sve umešana i kladionica, ali nema sumnje da će svakako ovaj gol doći i do svetskih medija, a opet će srpski fudbal biti predmet ismevanja u svetu.

 

Da li je golman ovo namerno uradio?
Loading ... Loading ...

FOTO: Youtube/printscreen

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter